Kender du det når...

Møbler til stuen.

Jeg går og drømmer om, at få mine reoler skiftet ud. De er pæne, og jeg vil gemme dem til når jeg engang får en større lejlighed, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at få dem skiftet ud herhjemme. Har længe gået og tænkt på at købe en skænk, og jeg synes egentlig lige så godt jeg kan gøre det, når jeg engang er kommet hjem fra ferie. Har kigget på disse forskellige ting, som jeg synes er fine, og som jeg ville elske at have i stuen (… Og en stigereol giver kun endnu mere plads til nips, ikke?)

charlie bogkasse

Jeg har set møblerne på forskellige hjemmesider – blandt andet hos Biva. Og jeg synes de er rigtig hyggelige, og har en helt fair pris. Bogkasserne ved jeg endnu ikke helt om jeg vælger, eller om jeg finder på nogle andre i stedet. Men tror jeg holder fast i skænken og stigereolen.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du det når...