Det går bare SÅ godt!

Modvind hører til i helvede!

ARGH hvor blev det gode vejr lige af? Her smider man vinterjakken og synes at det da bare fungerer skide godt. Og så begynder det satme at blæse som om det aldrig har blæst før.

Prøv lige at forestil jer det. 10 kilometer i strid modvind, med yngel fastklemt bagpå og taske + bærepose foran. Vi blev nærmest væltet bagover. Følte mig til gengæld pænt Schumacher på de ca 100 meters medvind jeg havde.

Og hvad sker der i øvrigt for at man bare aldrig får lov til at ha’ medvind!? Imorges da jeg, sjovt nok, cyklede modsatte vej, der havde jeg sidevind og modvind. Og på vej hjem er det bare modvind constance. Hvor er retfærdigheden henne? Det er sgu da ikke fordi jeg drømmer om Bjarne Riis lår for faen – og nu da jeg cykler 24 km om dagen, så behøver vi vel heller ikke stramme den SÅ forpulet meget og smide modvind ind over også?! For så ender jeg da udi nogle mandelår someday, og med mine bløde former (= brede røv og lange patter) så ville det bare se ret forkert ud med muskuløse stænger.

Så der findes et særligt sted for modvind i helvede. Det bliver bare aldrig et vejrfænomen der er til at arbejde med. Medmindre man er én af de udvalgte der somehow får lov at køre den modsatte vej og dermed bliver banket fremad i en sådan fart at det næsten er umuligt at standse igen.

Så imorgen, der får bussen lov at køre os. Ikke om jeg agter at sætte mig på cyklen igen. Før fredag hvor det er et must. Og desværre ser det ud til at modvinden igen vil være min trofaste følgesvend. Forpulet.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går bare SÅ godt!