Så blev den ged barberet

Min uge i Instagram #1

Solrig morgen inden børnehaven åbner, lidt kærlighed fra hver sin sofa, smålumre søgeord som folk googler, tittebøh-tid i børnehaven inden jeg tager på arbejde, drinks med en skøn veninde, jungledyret hugo, verdens stærkeste mand, en træt basse efter en lang dag i børneren og sidst, men ikke mindst: the, m&m’s, flúte og tzatziki.

Så fik jeg lidt gang i Instagram igen. Ikke så meget som jeg havde ønsket mig, men har været møgforkølet siden fredag, og så er det jo vel nok svært at løfte telefonen og tage billeder.

Nu er Noah hos sin mormor og morfar – de skal i Knuthenborg imorgen, så jeg tager lige en friaften og plejer min forkølelse. (Plejer? Er det i grunden ikke lidt sært – altså at pleje, er vel at vedligeholde? Næ du, jeg terroriserer min forkølelse helt vildt. Med the.)

1 kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev den ged barberet