Altså hvad pokker sker der?

Min uden-Ullerberg-uge i billeder.

Er det meget tydeligt jeg har kedet mig? Er ikke den store “EJ-nu-må-jeg-hellere-tage-et-billede-af-mig-selv”, men selv dét har jeg spildt mit liv på.  Og the sims og min lillebrors dimission..  (sidstnævnte er ikke spild af liv, selvom pigerne tudede lidt for meget)

Sidste billede er fra idag – jeg forbereder mig på skolestart. Jep, det er MIT penalhus og mit ringbind. Og nårh ja -min fede blyant med dertilhørende blyantspidser, lineal og viskelæder. Man skal jo være smart, sådan på en første skoledag. Jeg tror jeg bliver den sejeste i min klasse.

1 kommentar

  • Pernille

    Jeg vil SÅDAN ønske at det var mig der skulle gå i klasse med dig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altså hvad pokker sker der?