Velkommen hjem!

Min altan.

Jeg har jo vist den frem før – for jeg er vild med den! Den har jo altid bare ageret rasteplads for pantflasker inden de blev afleveret, for større ting som f.eks en standerlampe inden jeg tog mig sammen og fik den smidt ud – eller for Noahs gamle løbehjul og løbecykler. Den har simpelthen været så grå, så grim og så kedelig. Og hvad det var der gjorde, at jeg efter fem år ikke gad se på det mere, (udover at der var gået fem år – og jeg ikke gad se på det mere!) det ved jeg ikke. Men pludselig fik jeg bare sådan en kæmpe lyst til at gøre noget ved rædslen. Og jeg synes selv at resultatet er blevet helt perfekt.

P6140109

Har købt den her fine trækasse, som jeg pt. bruger som jord- og potte-holder. Har simpelthen ikke plads til at gemme tingene rigtigt væk, så jeg ville hellere putte rodet i kassen, så det ikke fremstår helt så rodet på min fine altan. Min morfar arbejdede hos Carlsberg, så jeg er mere end almindeligt glad for den her kasse. Og skal have udtænkt en anden måde at gemme min jord og mine potter væk på, så den kan få et lidt finere formål.

P6140113

P6140115

 

P6140116

 

P6140118
… Jo jeg elsker virkelig min altan. Og jeg kunne godt bruge en hel masse varme sommerdage, så jeg kunne sidde ude og nyde den.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen hjem!