Hvorfor hvorfor dit og hvorfor dat?

Man må jo hellere…

Okay indrømmet –  jeg er godt nok ikke særlig god til at skrive på bloggen for tiden. Men jeg aner snart ikke hvad jeg skal skrive. Noah siger mange sjove ting stadigvæk, men lige pt er han (som beskrevet i mit sidste indlæg) meget glad for at spørge “hvorfor?” og ellers er han blevet en typisk tiggende 3 årig der skriger hvis han ikke får sin vilje eller går helt bananas hvis ikke han får “fredagshygge” med i indkøbskurven hver gang vi handler (fredag eller ej). Så for tiden hører jeg allermest “hvorfor” og “be om be om”.

Min blog har, som nogle måske har opdaget, fået sig et nyt design. Jeg er jo så velsignet at jeg har en dejlig veninde der direkte bad om at få lov at lege med layoutet. Og da jeg havde opgivet og hun er skide dygtig, fik hun selvfølgelig lov. Hun har sin egen modeblog på www.dressyoulater.dk – ta’ og kig forbi 🙂

Noah har lært at tage billeder med min iPhone. Han låser selv telefonen op og det hele, så søndag morgen vågner jeg ved at han sidder på mig og tager billeder af mig mens jeg sover. Jeg går lidt ud fra at det er en form for hævn efter alle de gange jeg har taget billeder af ham 🙂

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor hvorfor dit og hvorfor dat?