Man må jo hellere...

Man burde lade helt være.

MEN hvor jeg dog bare elsker Criminal Minds, CSI etc. Jeg sidder og ser Criminal minds nu, og jeg tør simpelthen ikke gå ud at tisse.. For ham dér morderen i fjernsynet er garanteret derude når jeg åbner døren.

Jeg elsker spændning – på tv – men jeg kan ikke holde til det. Jeg er altid nødt til at se det (og da bestemt nu hvor der er et kvarters tid tilbage), men jeg er slet ikke god til at være alene imens.

Glæder mig allerede til der kommer ‘Big Bang Theory” bagefter. Så kan jeg lige nå at skifte sindstilstand så jeg kan få tisset af og komme i seng.

Sov godt!

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må jo hellere...