BARSEL

Lige om snart!

gravid
Jeg er ved at nå til vejs ende i graviditeten, og det kan altså godt mærkes. Jeg er i 37.uge, og som det ses på nyeste billede ovenover, ja så er jeg heller ikke helt lille mere. Men med en vægtøgning på 4,5 kilo siden første lægebesøg, ja så skal jeg ikke klage. Det er heller ikke fordi jeg kan brokke mig over graviditeten. Ok, det var måske ikke helt fair play, at jeg skulle have kvalme og kaste op i 25 uger (eller at kvalmen skulle vende tilbage nu), men de småproblemer jeg nu engang render rundt og har, ja de er nok ret forventelige, når man går og er højgravid.

Men jeg kan sige det sådan, at der er gået seriøs sport i at få armene til at nå underlivet efter toiletbesøg. Jeg ved fanme ikke hvorfor, men mine arme er blevet kortere, og jeg har eksperimenteret både med skovskiderstilling og vådservietter. Bliver helt forpustet af at skrive om det, og jeg kan blive helt grædefærdig når jeg skal på toilet, for det tager bare for evigt. Ja det er måske ikke det mest charmerende emne, men det er også en del af det, og sådan er det. Til gengæld har jeg også fået nogle gigantiske bumser, så den evige ungdom, nu hvor kroppen er fyldt 100 år i løbet af de seneste par måneder, ja den opretholdes på den måde.

Jeg lever stadig af Balancid. Min halsbrand er ikke blevet mildere den seneste tid, ligesom jeg nu vågner hver gang jeg skal vende mig i sengen. Både for at hjælpe maven med over på den anden side, og så fordi jeg får ondt i hoften jeg ligger på. Det var det med den 100-årige krop. Som også sjattisser, altså ikke i bukserne, men jeg skal simpelthen hele tiden tisse. Uden at skulle af med andet end et par dråber. Det er herligt. Især om natten. Så kan jeg lige få de ømme hofter igang, og vralte ud og vride blæren.

Men – med det sagt, så er det jo fantastisk altså. Lige om lidt, så kommer vores lille dreng til verden. Og vi er efterhånden totalt klar, sådan med inventar og tøj. Psykisk kan jeg godt mærke, at han egentlig gerne må blive derinde. Altså bare lige et par uger i hvert fald. Men det skulle han jo så også helst uanset hvad.
Det er bare ret syret at tænke på, at om lidt er jeg mor til to. Så har jeg fanme et barn mere jeg kan ødelægge. Hvem gav mig lige det ansvar? Og imorgen, så fylder Noah 9 år. 9 ÅR! Det er helt vanvittigt.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARSEL