10 gode grunde til, at tage min julegave i brug med det samme.

Lidt om et besøg af veninderne.

Så kom dagen, hvor Noah havde tre dejlige piger med hjem fra skole. Og det gik bare så fint! De fungerer bare som gruppe, og forstår at respektere hinanden. Noah har ofte ret svært ved at acceptere når nogen stopper ham i noget, han egentlig selv synes er hylende morsomt, men ikke med pigerne – hvis de siger nej, kvitterer han med et: “Okay”. Men de havde i hvert fald en fest! Da vi kom hjem, fik de alle lov til at lave deres eget kalenderlys, og ellers blev der spist pandekager, set film, spillet playstation, leget på værelset – og ikke mindst grinet og fjollet til den helt store guldmedalje 🙂 Helt klart en succes!

Idag har Noah fået sin egen historie med hjem fra skole. Han har meget uro i kroppen hvilket kan forstyrre både ham selv og de andre, så derfor skal hans historie læses op for ham om aftenen, (og morgenen hvis der er tid) sådan at han kan huske hvad han skal gøre, hvis han føler trang til eksempelvis at sige høje lyde. På det første billede i hans historie, står der at han er glad for skolen, vennerne og lærerne. Og så er der tegnet hans lærere og en enkelt ven: Esmeralda! Så kan det nok være knægten påstår at han synes piger er ulækre, men han har alligevel bedt om at lige netop hun blev tegnet, og kom med i hans histore. Jeg synes det er så sødt. Og så håber jeg bare historien virker for ham, så han kan lære at få noget ro i krop og sind, og følge ordentligt med i skolen. Han er super dygtig til så meget, og det ville være rart hvis han gav sig selv lov til at opdage det.

PicMonkey Collage

 

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode grunde til, at tage min julegave i brug med det samme.