Hold nu kæft, det går sgu da egentlig meget godt!

Lidt om alt og ingenting.

Så gik tiden lige, og bloggen døde da fuldstændig hen. Men ok, jeg har også meget om ørerne med både arbejde, afleveringer og familieliv. Den sidste uge har jeg så været syg (igen igen igen efter vuggestueopstart. Hvem sagde voksnes indkøring ikke er hård?) hvilket har betydet at jeg har smidt omkring fem kg, er håbløst bagud i afleveringer og har skide dårlig samvittighed overfor mit arbejde. De er så heldigvis vildt forstående, hvilket er noget nyt for mig. Har aldrig helt været vant til, at det er ok at melde sig syg! 🙂

Udover sygdom, ja så går det bare derud af. Der sker ikke meget når verden drejer sig om det samme hver dag, hvilket nok også har haft en rimelig stor betydning for bloggens stilhed. Der er ikke meget at skrive om, når der ikke er meget at fortælle. (Sidder allerede nu og kæmpe med skriveblokade, for her sker vitterligt INTET!)

Men hvad er der sket siden sidst?

– Har købt en Macbook Pro (elsker elsker elsker elsker elsker elsker den!)
– Har forelsket mig i Kap Verde, og drømmer mig dertil (og håber flyveren kan tage mig dertil næste vinter)
– Har fået min kontrakt på en midlertidig fastansættelse i Vuggeren. Jeg er fan af det!
– Er blevet lidt for vildt med én af ungerne (… man ved det bare, når man kommer til at kalde hende for “mors pige”….) Hun går iøvrigt under navnet Tuttemor.
– Er startet forfra med at se “Friends”. Igen. Igen. Igen. Igen. Igen. Igen. Bliver aldrig træt af det.
– Har overgivet mig, og smidt penge efter den sofistikerede madordning, som hersker på Noahs skole. Who knows, måske hjælper det ham med at komme hans selvopfundne kræsenhed til livs.
– Noah har lært nye ord på fritten. Om kønsdele. Men han har også lært ti-tabellen i skolen, så noget fornuftigt sker der da også.

Nu vil jeg vende tilbage til “Friends”, min dyne, min the og mine kleenex. Håber stadig der er nogen derude der følger lidt med i alt det ingenting jeg skriver 🙂

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold nu kæft, det går sgu da egentlig meget godt!