Nintendofeber

Lidt af et lorteindlæg.

Hvornår forsvinder glæden over en (næsten) ble-fri dreng? Tænker bare lidt, at på et eller andet tidspunkt, bliver det vel bare underligt med de der konstante glædes-råb og high-fives?

Idag har knejten lavet lort på toilettet hele to gange! Og hans far har lært ham det grundlæggende. Ikke ved at skide altså, men med at stå op at tisse. Og Noah er så stolt hver gang!

Så han har kun ble på om natten, eller hvis han har haft et par uheld og ikke helt synes det er så skide sjovt mere.

Ellers er han sådan set lidt af en hystade. I skrivende stund står han og hyler fordi han ikke må få vingummier. Det er som om at efter sutten er forsvundet, så er det nemme ved at trøste en 3 årig også pist væk. Men vi lærer det nok – selvom det da er ret stressende med en lille gut der bliver meget sur over de mindste ting og sager.

Imorgen er der sidste arbejdsdag inden en, i mine øjne, velfortjent miniferie i det Nordjyske. Det skal nok blive super godt. Og da vi nu er så velsignede at vi har hele to nintendo’er, så skal den 5 timer lange togtur nok gå godt.

Nu vil jeg prøve at få Skovbananen i bedre humør. Også selvom det hverken inkluderer sut eller vingummier.

So long!

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nintendofeber