VIDEO: 4 søde sommerfrisurer!

Købte en kjole som jeg ikke ved om er den grimmeste – eller den smukkeste jeg har set.

blog
Åh sådan en blomstret sag, hva’? Jeg kan simpelthen ikke finde ud af om den er virkelig smuk – eller bare sådan ynkeligt nuttet. Men uanset hvad, så har jeg købt en petticoat til (et underskørt, bare sagt på en pænere måde), så den bliver rigtig fluffy. Forskellen ses ovenover. Første billede – ingen petticoat. Andet billede – petticoat. Det er jo sådan en 50’er-agtig kjole, og jeg synes faktisk at den sidder pænt. Og da der er seriøs bryllups-marathon i vennekredsen, så er det jo vigtigt med en pæn kjole (LÆS: flere pæne kjoler). Og den her overvejer jeg at bruge. For uanset om den måske i virkeligheden er den grimmeste kjole jeg har set – eller ej. Så er jeg altså faldet pladask for det corny mønster, alt den tyl der skal indenunder, og 50’er-stilen som jeg bare altid har været en sucker for. Og så kan den faktisk sidde pænt selvom man (jeg) ikke vejer 50 kilo. Den er bare totalt uden for min comfortzone. Altså den er lyserød. Med blomster. Jeg bliver simpelthen dagligt i tvivl om, hvorvidt den er pæn eller ej. Men det er nok mere bare fordi resten af min garderobe er mere sort end den er spraglet.

blog 3
blog1
Hvis du også er lidt fan af 50’er-stilen, så vil jeg anbefale dig at besøge Christabellas, enten på deres hjemmeside, eller i deres fysiske butik på Godthåbsvej/Frederiksberg. Og ja don’t mind my face på de billeder. Det er kjolen vi skal kigge på. Har iøvrigt også købt denne sag:

P6080018

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: 4 søde sommerfrisurer!