10 ting man opdager når man læser til sygeplejerske.

… Kender du det dér med, at man får tilbudt en lejlighed?

…. 3 værelser, moderniseret OG i Vanløse? Jeg gør.


Jeg er nok den gladeste person nord for Alperne lige pt. Skal se den imorgen tidlig før jeg siger JA, men ih der skal altså en del til før jeg siger nej. Kryds fingre for, at den er noget vi kan bruge! Så kan vi endelig flytte sammen, og Noah kan blive på sin skole. Det vil være helt vanvittigt lækkert at få den her julegave, selvom prisen er sat ligeså højt som min sjæl.kommentar

   

1 kommentar

  • Frøken Rodebutik

    Yay!! Stort tillykke!! Det er fanme fedt sådan noget. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting man opdager når man læser til sygeplejerske.