Nå, men det er da ok varmt ellers?

Kære dagbog anno 2006.

Puha, så føler man sig lige pludselig gammel. Fandt min gamle dagbog forleden – helt tilbage fra da jeg lige var fyldt 18 år. Har læst den hele igennem, og hold nu op altså. Hvor er det bare en forvirrende og kaotisk tid man gennemgår. Dagbogen indeholder alt fra min store kærlighed til Basshunter (………), til beskeder til familie og venner (in case man nu kradsede af, så var man ligesom på forkant med det! 😉 ) og mest af alt, handler den om min første kærlighed. Sonny fra Sverige. Utroligt så mange sider jeg har kunne kradse ned om ham. Alt handlede bare om ham – og mens jeg sad her og læste det hele, huskede jeg pludselig det hele. Alt fra vi mødtes, som to kiksede teenage-børn i 2002, til hjertesorgen over at være så langt fra hinanden, og til jeg i 2006 endelig kom tilbage til Sverige, med en sød veninde som var villig til at køre hele vejen, for at jeg kunne se ham (og nok også for at være sammen med mig 😉 ) og det min dagbog handler om, er tiden efter vi havde set hinanden igen. Puha, det er lige før der skulle vedlægges et par kleenex, for hold da op hvor er det bare en trist pige der har skrevet de sider.

Det er så underligt at læse hvad man selv har skrevet. Det er næsten som om, det er en helt anden person- og altså lige i forhold til min kærlighedserklæring til Basshunter, så ville jeg ønske det var en andens dagbog. Ligesom jeg krummede tæer, da jeg nåede til: “Jeg er en svensker født i en danskers krop”. Det var eddersprøjtme dramatiske tider dengang 😉

Nu er der så en uge til jeg fylder 26 år. Og hvor jeg dog bare nogle gange længes efter at være teenager igen. Kunne man da bare spole tiden lidt tilbage, nyde det for en stund, og så vende tilbage til nu – hold kæft det var tider! Alt var så simpelt, og alligevel var det så kompliceret.

Når alt kommer til alt, så er det nok helt fint, at jeg er ved at være en gammel pige. At jeg har verdens dejligste søn og kæreste. Livet endte jo godt alligevel, selvom hende der skrev dagbog i 2006 følte, at hun var lige ved at dø af hjertesorg, og selvom det er ved at være noget tid siden, at man har hørt noget til Basshunter 😉

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nå, men det er da ok varmt ellers?