Gavekort til en times fotografering.

Jeg vil gerne sige undskyld til alle mænd.

For jeg har været en ægte skøge. Jeg har rullet med øjnene og sukket højlydt hver gang i har ligget på jeres dødsleje, midt i en snue. Jeg har grinet af jer og nok også mobbet lidt (ville ha’ indsat link til Fie Laursen, men alene tanken om at linke til hende, gav mig lidt fysisk ubehag) og I har bare ligget dér, små og ynkelige og med savl på kinden.

Jeg ved nu hvad det vil sige at ha’ en vaskeægte mandeinfluenza. Den er i omløb og er blevet omtalt i diverse medier. Det er en epidemi. Men ingen har tilsyneladende tænkt sig at indrømme det. Ingen har tilsyneladende tænkt sig at råbe højt. Denne influenza er ikke blot en influenza. Det er en mandeinfluenza. Og jeg har beviser.

I mandags faldt jeg meget tidligt i søvn. Vågnede 15 minutter efter med SAVL PÅ MIN KIND (og endda på min pude) fordi jeg var så øm i halsen at jeg ikke engang kunne sluge mit eget savl i søvne. Og jeg tog mig selv i at ligge og klynke. Altså seriøst. Sådan “buh-uh-vræææææl”. Og overvejede i sidste ende også at skrive et offentligt farvel på facebook. For jeg var sikker på jeg ikke ville overleve. Og min makeup er gået fra at være fuldt belagt i mandags (okay så meget var der heller ikke) til bare gradvist at ryge af uden hjælpemidler. Jeg har ikke engang orket at tage en vatrondel og lidt makeupfjerner og gøre noget aktivt ved det. Og i går… I går så jeg Dr. Phil. (ultimativt forfærdeligt!)

Men jeg er jo viking. Viking med bryster og pt langt fedtet hår. Og sådan nogen som os, vi har kampgejst. (Undtagen i mandags, der havde vi dødsangst). Jeg giver mig selv til kl. 6  i morgen tidlig. For der er jeg nemlig rask – jeg skal i skole og jeg skal drikke en fyraftensøl (bitch please, det er der ikke noget der hedder når man bare har været i skole) med nogle fra min klasse. Og det skal jeg bare. Noah bliver hentet i børnehaven af morfar og mormorpigen – og jeg har i øvrigt også en livsvigtig ting at hente i Illum. En ny neglelakfjerner. Så I kan nok se at det er mere end vigtigt at jeg kommer af sted i morgen. Og det gør jeg. Bum.

Mandeinfluenza du vinder ikke denne gang!

1 kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gavekort til en times fotografering.