OPSKRIFT: Hjemmelavede flødeboller uden sukkertermometer.

Jeg er her endnu!

Bare ikke sådan helt 🙂 Jeg arbejder stadig i vuggeren, nu på flere timer. Og lektierne er jo ikke blevet færre af den grund, så jeg er rimelig hængt op for tiden. Det er derfor heller ikke det store jeg har at bidrage med på bloggen – hverken af opskrifter eller kloge ord.

Men udover lidt travlhed, så går det bare som det skal. Noah er blevet så sej i skolen, og får så meget ros. Det er rigtig rart at det går den vej, når det i lange perioder har føltes som at løbe panden mod en mur. En mur af lort og fuckfingre. Han er glad for skolen, for sine venner og for det han lærer. Matematik er helt klart hans force, men han er inden for den sidste uges tid begyndt også at interessere sig for at lære at stave. Han bruger faktisk det meste af sin tid på at tegne og skrive.

Så tiden går altså, ufatteligt hurtigt faktisk – men vi sidder jo heller ikke stille lige pt. Jeg må indrømme at jeg glæder mig til at alt det skole er overstået, sådan at sommeren kan bruges på arbejdet alene. Og ja så forhåbentlig begynder skolen igen i september. Har søgt ind på et par uddannelser og nu håber jeg bare at jeg kommer ind i år. 🙂

Vi leder stadig efter en lejlighed, mig og Jon altså. Vi er ved at være trætte af det nu, for vi får jo intet ud af de ventelister vi er skrevet op på. I hvert fald ikke i den nærmeste fremtid. Det begynder at være sådan en generel frustration, for der er bare ikke nogle lejeboliger i nærheden, som er til at betale. Men hvis du lige kender nogen, som kender nogen – ja så kunne det måske være?

BOLIG

2 kommentarer

 • Frøken Rodebutik

  Jeg så godt dit opslag i 2720-gruppen på facebook! 🙂 nu er jeg jo også Vanløse-boer 😉 Men kender desværre ikke nogen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MulleF

   Ej hvor sjovt 😀 Ja jeg måtte lige prøve at se om ikke det virkede, selvom chancerne nok er forsvindende lille 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: Hjemmelavede flødeboller uden sukkertermometer.