Bare sådan et lille "pip" herfra.

Jeg er altså i live – jeg sværger!

Så gik tiden endnu engang. Jeg er ikke super godt til at opdatere lige pt. Har haft læseferie og har lige overstået mine eksaminer, (som gik over al forventning!) og er nu gået på en dejlig lang sommerferie.

Det går rigtig godt herhjemme. Noah er startet på fritidshjem, hvilket har været rigtig sundt og rart for ham. Han blomstrer hver dag, og er nærmest blevet en helt anden dreng. Altså, han laver stadig masser af ulykker – sådan er han vist bare 😉 Men han er glad, og elsker at fortælle om sin dag, hvilket han aldrig gad da han gik i børnehave. Han har også fået en rokketand. Det er vildt svært at forstå, at jeg snart har en seksårig skoledreng. Hvor blev tiden lige af!?

Jeg har det også godt. Det er tydeligt at mærke, at jeg har fået overstået eksaminerne. Er sådan lidt træt, men også rigtig glad og lettet. Selvom jeg altid klarer det super fint, så er jeg altså ikke særlig stor fan. Det der eksamens-diarré er ikke heeeeelt lige mig. 😉
Nu venter jeg bare på vores tur til Tyrkiet – 42 dage tilbage (ikke at jeg tæller!). Åååh hvor jeg dog bare glæder mig! Det er simpelthen så tiltrængt for os alle, at komme lidt væk og nyde tiden sammen.

Kærligheden kører også bare. Vi er blevet skrevet op til lejlighed sammen, og venter egentlig bare på at få tilbudt noget at bo i. Det er ikke helt nemt her i København, men alene det at være skrevet op sammen, er bare fantastisk. Og jeg glæder mig helt ubeskriveligt til, at starte mit liv med min skønne kæreste, sådan helt rigtigt. Det er bare ikke det samme at bo hver for sig (selvom jeg ved jeg kommer til at savne, at sidde ubarberet, svedig og iklædt søndagstøj på en fredag, alene i min sofa, kun akkompagneret af de prutter jeg slår) og så går vi også og snakker babyer og hundehvalpe. 😉 Jeg er noget så skruk, så jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg havde tålmodighed med den lejlighed. Men ja, det kører altså her. Der sker ikke så forfærdelig meget. Dagene går bare, men jeg nyder det hele. Stort set.

DSC_0279 DSC_0063 DSC_0283 DSC_0342 DSC_0522 DSC_0559 DSC_0180 DSC_0257 (2) 2014-06-02 13.36.11-2 2014-06-09 12.57.29-3 2014-06-09 13.07.51 2014-06-09 13.32.31bloglovinhjerte mullef

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare sådan et lille "pip" herfra.