Nå, change of plans!

I came in like a wreckingbaaaaaaaaall.

dkalSidder bare og har en rigtig stille og rolig aften. Har nydt et afsnit X-factor – der er altså noget særligt over de første afsnit, hvor man krummer tæer over de dårlige, og så lige i dagens afsnit, fik en mindre tudetur over en rigtig dygtig sanger. Jeg både elsker og hader de auditions. I princippet får jeg helt vildt ondt af de “mindre dygtige” deltagere, så jeg sidder sådan og skiftevis griner og kigger desperat væk fra tv’et, og prøver at finde noget andet der distraherer mig, imens seancen står på.

Kæresten tog hjem for at sove. Det der med at være færdig med sine eksamener, skaber også bare sådan en ro over én, at man bliver træt. Ja sådan har vi det i hvert fald. Så det er tilgivet at han er smuttet, og at udsigten til min nat bliver halvt ensom/halvt med potentielt til-tisset barn. Så’rn er det jo bare! Jeg er mor – og jeg kan tage det.

Nu nyder jeg bare en kop chai-the, og glæder mig over synet af besøgstal på min blog. Det er i den grad til at se og forstå, at mit års fravær ikke har ødelagt noget. TAK til jer der følger mig – selv i de perioder hvor jeg faktisk er smuttet fra jer! Det er så dejligt at se, at man ikke er alene, og at der faktisk er et stigende besøgstal (og flere end her var for et år siden!). Jeg er så taknemmelig, I er fantastiske! 🙂

Nu vil jeg smække fødderne op, og se noget intetsigende TV, spille et håbløst quizspil på min telefon (Quizkampen – hedder MulleF hvis nogen vil lege 😉 ) og glæde mig til en dejlig weekend med mine to mænd.

Sov dejligt!

bloglovinhjerte mullef

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nå, change of plans!