Hvilke blogs læser jeg?

Et kig ind i hyggehulen.

Selvom jeg er ved at være en kende desperat efter et større sted at bo, så elsker jeg min lille lejlighed. Det er her jeg for første gang boede alene – det er her jeg blev rigtig voksen – altså så meget rigtig voksen, som jeg nok nogensinde bliver. Her har jeg boet med Noah i fem år – der er så mange minder og så mange ting jeg har lært, imens jeg har boet her. Så jeg ved, at selvom lykken bliver altoverskyggende når vi finder noget større, så bliver det med et tungt sind, vi siger farvel til vores lille lejlighed. Som bare er min, og som jeg med tiden har gjort rigtig fin – synes jeg selv.

P6090022

 

P6090058

Elsker mine opsatser. Denne er i entreen – har også én i stuen.

royalkay

Jeg elsker design – og er også vildt glad for de ting jeg har købt eller fået gennem tiden. Men noget af det jeg er allermest glad for, er pynt og dekorationer fra Noah. Håndaftrykket med grene som ramme, er fra dengang han startede i børnehaven. Og den har hængt der lige siden. Stagerne på mit spisebord er fra Royal Copenhagen. Jeg har fået dem af min mor.

P6090081

Jeg elsker mine kurve – men jeg nægter altså at give 500 kr for det rigtige mærke. Disse to er fra Søstrene Grene og Kvickly. Der er mange mærker jeg gerne betaler for – og var jeg rig, havde jeg nok også betalt mig fra disse. Men så længe jeg er studerende, er det med at finde en balance.

P6090036

 

P6090053

 

nordickahler

 

P6090018

 

P6090017

 

nordic

Jeg er stadig vildt glad for mine blomster fra Nordic Fox. Jeg synes de pynter så fint, og er med til at skabe et mere hyggeligt og personligt look. 

P6090040

Udsigten fra mit hjørne i sofaen. Lille stue, men jeg elsker den.

P6090035

 

wiinbladlyngby

 

noah

Noahs værelse er oftest et stort rod. Men han har et fint stort værelse og elsker at være derinde. I sengen sidder hans bamser trofast – hans æsel var det han brugte som lille. Mærket på dens mave, er efter et plaster som den altid skulle have på, fordi Noah mente den havde ondt i maven.

P6090012

Det jeg har gået og puslet med for nylig, er min altan. Jeg har gjort den rigtig fin og indbydende. Førhen var den mest bare et opholdssted for mine pantflasker, Noahs cykler og løbehjul – i en periode havde jeg en stor standerlampe til at stå derude. Jo jo, det er jo nemmere end at smide det ud.

P6090007

Jeg har plantet en masse forskelligt som lige så stille begynder at spire. Noah har sået pralbønner i skolen, så den nyeste beboer er altså pralbønnen, som vokser meget hurtigere end alt andet derude.

altan

Lyskæden på min altan er fra IKEA. Det er en solcelle-lyskæde, så den er helt ideel at have på altanen. Den opsnapper sollys om dagen – og lyser så fint om aftenen.

altan2

 

P6090013… Og ingen skal vel snydes for min skokirkegård.

2 kommentarer

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke blogs læser jeg?