Sikke stille her blev.

Hyggedag med Ullerberg.

Puha, er godt nok stadig ikke frisk. Den meget dødelige mandeinfluenza, vil ikke så gerne give slip, og jeg fornemmer meget kraftigt at det bliver én af de omgange hvor eftervirkningerne, er en rædselsfuld hoste. Hoster konstant – og ind imellem så meget, at jeg frygter at skulle kaste op af det. Åh hvor jeg hader det! 🙁

Men idag tog jeg altså i skole – med Noah. Kunne simpelthen ikke overskue at aflevere ham i børnehave og hente ham igen, når jeg kun havde to lektioner skemalagt idag. (Hvilket egentlig ville betyde at transporten til og fra børnehave ville vare længere end selve skoledagen…..) Så med i skole kom han – til stor gene for et par i klassen. Men sådan er det 🙂 Det er heldigvis ikke så tit at jeg har ham med mig.

Efter skole havde jeg lovet Noah en tur på Jensens Bøfhus – min smagsløg er vendt tilbage, så jeg kunne godt overkomme at smide penge efter mad 🙂 Det var faktisk super hyggeligt med sådan en mor-søn dag. Bagefter gik vi en tur ned ad strøget og fik købt lidt småting. Og nu er vi så hjemme – helt flade og klar til at gå i seng. Nu skal jeg så bare lige læse lektier, i bad, læse bog for Noah og og og og og og……….

Nu skal jeg lige være helt frisk, og så skal der nok komme lidt mere gang i den herinde igen 🙂

jensens

bloglovinhjerte mullef

2 kommentarer

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke stille her blev.