Hvorfor hvorfor dit og hvorfor dat?

Okay. Der er seriøst gået Spørge-Jørgen-sport i den herhjemme. Enhver sætning bliver besvaret med ‘hvorfor’, og enhver besvarelse dertil bliver besvaret med ‘hvorfor’. Det er nok typisk 3-årige, men WOW hvor er det vildt.

Noah: Hvorfor skal vi hjem til lejligheden?
Mig: Fordi vi bor der.
Noah: Hvorfor?
Mig: Fordi det er der vores ting er. Det er jo vores hjem.
Noah: Hvorfor?
Mig: Fordi jeg betaler for at vi kan være der.
Noah: Hvorfor?
Mig: Fordi du skal ha’ noget at spørge om.

Og lige idag, der var tålmodigheden der simpelthen bare ikke. 45 minutter på cykel hjem fra arbejde med ham bagpå, imens han nærmest med fråde om munden skriger ‘HVORFOOOOOOR MOAAAR‘ hver gang der kører en bil forbi, er rødt lys, er grønt lys, jeg ikke cykler stærkt, der går nogen på fortovet, hvis det regner, hvis det ikke regner und so weiter…. Jeg mener, det er fint at han gerne vil lære at forstå. Men åååh hvor er det bare tungt at få smidt et ‘hvorfor’ i hovedet bare man ligner én der skal til at sige noget.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RjVXTcWXvjw]

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg