OPSKRIFT: Nem minestrone.

Hvordan definerer man “afslapning”?

PicMonkey Collage
Idag havde jeg allerede fri fra skole kl. 10:40, så jeg hentede Noah tidligt, for at tage hjem og slappe af med et brød fra bageren, og en god kop kaffe. Men når jeg skal slappe af, så får jeg altid sådan en voldsom trang til at lave noget…. (Får så dårlig samvittighed af at lave ingenting, når jeg ved der er ting jeg kan foretage mig) Så min afslapning er idag gået med vasketøj, pølsehornsbagning, pizzasneglebagning og aftensmad bestående af bulgur, karrysovs, kylling og grønt. Næste projekt er, at få Noah i seng, tage mig et bad, og læse en forsvarstale fra det antikke Grækenland, samt læse 30 sider om demokratiformer, ideologier og andet samfundsguf.  Tror helt ærligt at der er nogen der bør fortælle mig hvad det egentlig er, der skal forstås ved ordet “afslapning”. 😉

Ellers er der  ikke meget at berette. Havde planer om at lave mine egne bounty-chokolader i dag, men så blev det pludselig til så meget andet. Samtidig føler jeg, at jeg er ved at blive syg, så efter alt det jeg i forvejen har stået med i køkkenet, tror jeg bare jeg udskyder de bounty’er til en anden dag. Og så vil jeg lave mig en kop the, når jeg når til mine lektier… Magter ikke hvis jeg skal være syg, ikke i starten af et skoleår – det dér fravær vil jeg hellere være foruden! (Altså jeg vil hellere gemme det til en dag, hvor jeg bare vil blive hjemme 😉 )
bloglovinhjerte mullef

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: Nem minestrone.