Var det noget med et par asiatiske svinekæber, og noget flækærtemos i madpakken?

Hold nu kæft, det går sgu da egentlig meget godt!

Det er ikke mange kreative indlæg jeg spytter ud for tiden, men det er stadig ret stramt med arbejde, skole og familieliv, så det er nu heller ikke fordi det er tid til så meget andet 🙂 Men det gør ikke noget, for det kører bare! Har fået min første løn, og den viste sig at være bedre end jeg havde forventet – og så blev jeg bare så glad, da jeg for første gang i mit liv, havde en stillingsbetegnelse der ikke var “slave i butik”. Der står PÆDAGOGMEDHJÆLPER – og det er måske ikke fordi det er sådan en fornem titel, men det er sgu et rigtigt arbejde – et vigtigt arbejde! Og jeg elsker stadig at møde ind hver morgen – og jeg er så sindssygt heldig, at jeg nu står til nok at være fast medhjælper frem til jul. Desværre kan jeg jo ikke fortsætte derefter som andet en tilkaldevikar, for jeg starter jo i skole igen, men hvor er det FUCKING (ja pardon my french) fedt, at jeg efter fem uger, får tilbudt en fast stilling. Det synes jeg er ret sejt.

Vi skulle ha’ hygget med Jon her til aften, men da jeg kom hjem lå han med migræne, så jeg inviterede simpelthen Noah på date, hvor han valgte Jensens Bøfhus (as usual), og da jeg spurgte ham om jeg var fin nok til at gå i byen med ham, sagde han: “Mor, folk vil jo tro at jeg går i byen med min babysitter!” 😀 Han er simpelthen så fantastisk! Og vi havde en skøn aften sammen, hvor vi fik snakket om hvordan det gik i skolen, og hvem der var de bedste venner. Det er så hyggeligt at kunne snakke sådan med ham – han bliver jo så stor! Og han er simpelthen så god og sød for tiden, vi har næsten ingen konflikter. Nu ligger han og sover sødt ved min side, og jeg tror ikke det varer længe før jeg kryber ned til ham. Imorgen skal han til fødselsdag hos Esmeralda, og så skal han sove hos sin mormor og morfar, imens jeg skal ud og lege bartender til min svigerindes fødselsdagsfest 🙂

Rigtig god weekend!

1 kommentar

  • Frøken Rodebutik

    Årh sikke en sød lille charmør! 🙂
    Og fedt med det job altså!! Sejt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var det noget med et par asiatiske svinekæber, og noget flækærtemos i madpakken?