Sommerferie.

Hej hej.

Så er det lige om lidt jeg tager afsted til lufthavnen, og skal tilbringe det næste stykke tid med stængerne oppe ved poolen (... når jeg altså ikke er ude på én af de mange udflugter jeg tvinger de andre med på).

Der er internet på hotellet – men det er noget vi skal betale for, så jeg er ikke sikker på vi kommer online – men mon ikke vi gør. Ellers har jeg i hvert fald planlagt lidt indlæg, så her ikke er helt stille.

Jeg håber den danske sommer er god ved jer, og at den også er flink når jeg vender tilbage.

AYTVILL1091_2_30

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie.