Dette bliver mit sidste indlæg

Har det lågsus

Ja lågsus er nok det ord der dækker min sindstilstand bedst. Den har det lågsus. For jeg har på fornemmelsen, at det dér skole – det bliver godt!

Det er hårdt at vænne sig til at sidde ned i så lang tid ad gangen. Var faktisk så træt igår at jeg faldt i søvn i bussen. Og kørte for langt.

Men jeg elsker det. Imorges gik jeg igennem strøget, købte en latte-to-go og smilede hele vejen til klasseværelset. Det generer mig slet ikke at møde op. Mit vækkeur er ikke tortur længere. For jeg VIL gerne op og i skole. Arj men altså da, det er simpelthen så fan-fucking-tastic! Har allerede lektier for, men who cares? Skal jo ikke lave franske hotdogs eller se på sure kunder længere.

Og så har jeg fået det sødeste og sejeste lærerteam, og en masse klassekammerater der lader til at være godt skruet sammen. Må ellers indrømme jeg frygtede det lidt. Man hører jo så meget om VUC, men jeg er virkelig blevet positivt overrasket.

Udover elevatorerne. (Indsæt dybt suk) Det er de der oldschool uden dør og som bare bliver ved med at køre. Bliver panisk angst bare af at kigge på dem. Hvad hvis man ikke når ud på sidste etage, hvor kører den så hen? Nej nej. Jeg må vænne mig til at springe op og ned ad trapperne et års tid.. Det er jo også kun på 4. sal jeg har klasseværelse……..,

 

3 kommentarer

 • […] Kan du huske dødselevatoren på min skole? (Ellers kan du læse lidt her) Jeg har simpelthen overvundet min frygt. Hvad skete der så første gang? Den gik i stå. Ja det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Har vist ikke kommenteret herinde før, men en gang skal jo være den første! Har læst med i lang tid, så det er vel på tide at give sig til kende 🙂

  Har selv gået på KVUC og elevatorerne er slet ikke så farlige! Engang prøvede en veninde og jeg at køre videre ned, og der er bare mørkt… Og så kører den op igen! Lidt ligesom sådan en pariserhjul i Tivoli! 😉 men godt at du er glad for skolelivet, jeg synes også at det er meget sjovere end ufaglært arbejde!

  Og fortsæt det gode arbejde med bloggen, jeg synes at her er hyggeligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mullefilumsen

   Hvor hyggeligt at du sådan kommer ud af dit skjul 😉 Og altså jeg er jo stadig sikker på at jeg undgår den visse død, ved at tage trapperne i stedet. Har du så prøvet at køre hele vejen op?? Nej jeg er sikker på det er dødsens farligt 😀

   Jo tak skal du ha’ – det er dejligt med feedback fra én der har kigget længe 🙂 Skal gøre mit bedste!

   Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette bliver mit sidste indlæg