Greetings from Turkey.

Så er der lige lidt plads til at sidde ved computeren. Jon lurer den, og Noah sætter ild til ting, i minecraft 😉

Her er simpelthen så fantastisk dejligt (hvilket også kan ses HER) og stedet har levet fuldt ud, op til alle forventninger. Maden er SKØN, vejret er SKØNT, alt er bare SKØNT. Noah er blevet en rigtig vandhund – springer i poolen fra alle leder og kanter, bruger vandrutchebanerne alene (men selvfølgelig under opsyn) og svømmer fint rundt med sine badevinger. Og det er ellers ham der som lille, var decideret bange for sit badekar.

Alt er bare luksus her. Der er mad til rådighed døgnet rundt, vores værelse er så fint og stedet er rent og pænt. Jeg tror faktisk aldrig jeg har oplevet et sted så fint som dette.

I går var vi i Antalya by, hvor vi fik spist noget lækker mad ved havnen, og gået rundt i den gamle bydel. Da vi kom hjem, sov Noah og mig og Jon røg lidt vandpibe på terrassen inden vi også gik omkuld. Man bliver simpelthen så træt når man soler sig og bader hele dagen.

I dag har den udelukkende stået på pool og afslapning. Det har været helt stille og roligt, hvilket der var brug for efter en lang aften igår.

Jeg kom forresten ikke ind på én eneste af de uddannelser jeg søgte ind på – heller ikke engang pædagogstudiet selvom de reklamerer med ledige pladser på vinterholdet (som jeg ellers skrev jeg gerne ville optages på også) og selvom man ikke engang behøver at ha’ nogen som helst hjerneaktivitet for at blive optaget. De stiller simpelthen ikke en skid krav til den uddannelse. Så jeg må indrømme at jeg var noget chokket over, at blive sorteret helt fra, både fra socialrådgiveruddannelsen, men især fra pædagoguddannelsen. Mit gennemsnit er flot (omkring de 9,5) og jeg har de fag der kræves. Så det er simpelthen så underligt. Jeg må ringe rundt når jeg er kommet hjem. Dog er jeg kommet frem til at droppe pædagogstudiet helt, da jeg faktisk ikke rigtig gider det – og hvorfor så ringe til dem og tigge om en plads til vinter? Mit fokus bliver at ringe til Metropol og hører, hvorfor jeg ikke blev optaget, og om jeg evt. kan stå standby hvis nogen skulle springe fra. Og ellers er der ikke andet at gøre, end at vente et år mere. Hvilket gør lidt ondt inden i. Det sætter lidt en stopper for nogen af de ting jeg ellers gerne snart ville igang med – såsom at stifte familie i nærmeste fremtid (når vi altså finder et sted vi kan bo sammen). Men alt det må vente. Det er sur muggen røv, men jeg sidder altså i Tyrkiet – og den her ferie skal ikke ødelægges af det. Jon kom heldigvis ind på det han rigtig gerne ville, så helt skidt er det da ikke. Og så hjalp det da også lidt, at jeg i går aftes fik en forlovelsesring på min finger 🙂

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *