Bare lidt bla, bla, bla.

Gavekort til en times fotografering.

Jeg har ved en fejl fået tilsendt to gavekort med posten. Gavekortet er på 995 kr. og dækker en times fotografering hos profilfoto. – man skal altså selv betale for de billeder man gerne vil ha’ 🙂 Og da jeg ikke skal bruge to gavekort, tænkte jeg at jeg ville smide det på bloggen og håbe der var én derude der kan bruge det 🙂 Jeg havde selv glæde af dem forrige år og deres priser og kvalitet er i top. Gå evt. ind på deres hjemmeside HER og se om du bor i nærheden af et af deres studier.

Bare smid en kommentar til det her indlæg hvis du kan bruge gavekortet – alt afhængigt af hvor mange der melder sig på banen må jeg trække lod. 🙂

2 kommentarer

  • Josefine Reeh

    Kan se de har studie i Kastrup, 10 min fra os. Så det ville da være helt super at kunne få 🙂 så kunne vi give mormor et fedt billede af alle ungerne i fødselsdagsgave 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder da ikke så dårligt 🙂 Bor desværre lidt for langt væk, men håber, at der er én derude, som ikke gør!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare lidt bla, bla, bla.