Sikker på det ikke var fredag d. 13?

Føtex er sej – vi gør mere for dig!

Alle piger – tag lige ned i jeres lokale Føtex. Mit held er vendt idag.

I torsdags var jeg i Føtex og der skulle jeg blandt andet ha’ mig en ny mascara. Jeg tager bare den jeg normalt bruger, Lash Architect til 140 kroner. Den går så ind til en 20’er i kassen. Så idag tænkte jeg lige at jeg ville tage et smut i Føtex igen – sørme så. Fik købt 7 mere til en 20’er stykket. Egentlig havde jeg taget de sidste 8, men den søde ekspedient blev helt vild over prisen, så jeg lod hende tage den ene.

Ta’ i Føtex! De gør rent faktisk mere for dig, af og til! (Også selvom det tilsyneladende ikke er med vilje!)

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikker på det ikke var fredag d. 13?