er. så. træt.

følg mig på instagram


Altså hvis I selvfølgelig har lyst. Har I det, så hedder jeg “Mullefilumsen” derinde – og så er det billeder som dem ovenover, I får at se. Jeg er derinde næsten dagligt. 🙂

Udover det går det godt – lejligheden er ved at blive fodkold, men til gengæld har Noah lært at spise avocado. Og det er store sager, for han spiser nærmest intet.  (Underdriver ikke når jeg siger at krydderboller, pasta og rugbrødsmadder er hans foretrukne spise…..)

Nå, må vist ind og finde de uldne sokker 🙂

4 kommentarer

 • Sabrina Kjølhede

  Hvornår var du inde og se Michael Jackson? Var selv derinde om lørdagen 😀 Og hvor sad du? Og hvad synes du om showet? 😀

  (ja en masse spørgsmål, men jeg vil gerne høre en anden persons mening om showet, end min kæreste) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mullefilumsen

   Hej Sabrina 🙂

   Jeg var først derinde søndag – men sad på nedre B 🙂 Har en kammerat der sad på 3 række i “VIP”-zonen lørdag og han kunne ikke se en pind fordi den forreste scene var hævet over den bagerste. Flot!

   Jeg synes det var rigtig flot. Det bedste var hans musik i højtalerne og storskærmene med ham. Der skal lidt mere end et par dansere til at imponere mig. Troede det ville være større (Er jo hardcore MJ fan så det skal jo gerne kunne måle sig bare lidt med the man himself 😀 )

   Poledanceren imponerede mig dog ret voldsomt! Hvad synes du om showet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina Kjølhede

   Lyder som om du har siddet ca. samme sted som jeg – ærgeligt med din ven, der havde fået en dårlig plads! 🙁

   Jeg synes det var et fedt show – men jeg må indrømme, at jeg ikke har haft tid til at skabe mig nogle forventninger til det, så kan være jeg blev lidt mere imponeret end jeg normalt ville være 🙂 Min kæreste synes ellers det var rigtigt godt, og han er også seriøs hardcore MJ-fan (han skulle have været ovre og se MJ optræde i London).

   Og poledanceren var helt fantastisk! Jeg sad med åben mund og polypper under hele hendes optræden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • mullefilumsen

   Ja han havde givet 1300 kr for en billet, så det er vildt ærgerligt! 🙁

   Ej det var jo også fedt – og jeg blev da også rørt i nogle af sangene og kæmpede imod at begynde at tude, men må være ærlig at sige jeg havde forventet mere af dem. Det er trods alt Cirque Du Soleil 😉 Men det var helt klart en oplevelse som jeg altid vil ha’ med mig!

   Og ja hende poledanceren (og slangemennesket), der sad jeg bare og lignede én der pludselig havde meget ondt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

er. så. træt.