Sådan lidt om efterårsferie, DSB og skrigeballoner...

er. så. træt.

Puha – sådan at komme igang efter en ferie, det er da ikke humant. Har ligget i sofaen 18:30 senest siden mandag – gerne allerede sovende og med savl på kinden. Og så er jeg faldet i søvn 4 gange i skolen. Prøv lige at lade som om det da klart var ‘meningen’ når du vækker dig selv ved at sige en underlig lyd i søvne. Imens alle er stille. Yep. Første gang jeg nogensinde falder i søvn i skolen, så skal jeg selvfølgelig snakke i søvne. Men på den anden side, hvilken lærer med respekt for sig selv beder os møde ind en time før, fordi vi skal nå at se nok verdens længste, dårligste og ældste film i farver – og lyset så samtidig bliver slukket!? Ja sorry, men så kan sådan et gammelt træbord virke ret komfortabelt for selv den stærkeste sjæl i lokalet. Men ok. Min lærer faldt også i søvn.

I dag har vi så holdt fri (som i: skemafri dag og altså ikke pjæk!). Og hvor har det været godt for mit nedslidte korpus. Glippede stadig med øjnene – men det var først kl 20 og jeg kæmpede for at forblive vågen bare lidt endnu. Sengen er redt, nattøjet er på og alt er klar til at jeg kan gå kold. 1-0 til mig!

Imorgen står så på skole fra 9-13 og så er det ellers weekend. Så dejligt! Har ingen planer udover lidt (meget) rengøring – og så er der jo lige søndag hvor Noah-berg bliver smidt hjem til mormorpigen og morfar fordi jeg er inviteret ind og se Cirque De Soleil IMMORTAL TOUR. Hold nu kaje hvor jeg glæder mig – selvom min livstrætte krop allerede nu frygter mandag hvor den står på eksamensøvelse i samfundsfag, engelskstil og engelskprøve retur og så alt for meget dansk. Men så er det jo bare dejligt at jeg har skemafri både tirsdag og torsdag i næste uge!

Nå, jeg ligger jo i min seng så jeg kan jo ligeså godt….

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan lidt om efterårsferie, DSB og skrigeballoner...