Change of plans.

Er jeg den eneste?

… Der bare er knaldhamrende lykkelig fordi det snart er jul??? Det kan godt være der er tusind ting at brokke sig over, men alt bliver bare en kende mere positivt, når julen banker på døren.
Har brugt eftermiddagen og indtil nu på, at se sidste års julekalender med Noah og Jon, imens vi har spist et ton clementiner, drukket dejlig varm te, siddet under tæpperne og fodret os af med lækker risengrød. Imens har stearinlys og lyskæder lyst hele hytten op (ok, igen – der er heller ikke meget at lyse op!) Ih det er så sindssygt hyggeligt. Jeg GLÆDER mig til weekenden så vi kan pynte op – jeg kan bare ikke understrege nok hvor meget jeg elsker jul!

Igår gik jeg på jagt efter de sidste pakker, som “nissen” kommer med, i Søstrene Grene og ved et rent held havde de lige fået en sending borde hjem i et nyt og (hvis du spørger mig) vildt lækkert design! Og efter at ha’ slæbt sådan to borde hjem, undrer det mig bare endnu engang hvorfor det altid skal være så uhandy og umuligt at bære på den slags. Altså så lav dog en hank i papkassen – GØR NOGET! Men nu står mine borde så fint, og jeg elsker det!

Så trods lidt småstress over tilværelsen, så har jeg det godt. De fleste kvinder ved hvad nye ting til hjemmet kan føre med sig af følelser – og så julestemning oveni. Det kan umuligt gå helt galt 😉10433150_10152757881756832_6349401608123079498_nkommentar

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Change of plans.