Fandt engang et kærlighedsbrev i én af mine bøger.

Endnu et kig ind i mine arkiver. Om dengang Noah spam-mailede et firma der havde spam-mailet mig.

IMG_3122
Denne lille episode delte jeg vist nok kun på Facebook, dengang for tre år siden. Hvorfor den ikke endte på bloggen, ja det fatter jeg simpelthen ikke. Så bedre sent end aldrig. Noah var simpelthen så dygtig, at sende en helt bunke (!!) af mails som ovenstående til samme firma (husker dog ikke hvilket), som iøvrigt havde spam-mailet mig godt og grundigt. Det er noget med karma.
Der gik i øvrigt meget længe før jeg opdagede at Noah havde skrevet til dem. De svarede aldrig. Man forstår det jo ikke helt, vel?

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fandt engang et kærlighedsbrev i én af mine bøger.