Outfit: Nyt vinterkluns - og så noget om at være sur på Black Friday.

En ultimativ hyggeferie med verdens bedste pre-teen.

Hov hov, så gik tiden da vist lige. Eksamen blev overstået, og det gik rigtig godt. Nu venter jeg bare på at få overstået den sidste om en uges tid, og så er det ellers forfra med lektier. Ikke specielt tiltalende lige nu. Har virkelig nydt, at jeg ingen lektier har haft for siden slut november. Har nok vænnet mig liiiiidt for meget til det.

Julen blev også overstået – jeg synes simpelthen den sidste måned er fløjet afsted! Vi (Noah og jeg) tilbragte julen hos mine forældre, og det har bare været super hyggeligt. Det har godt nok været lidt svært for Noah, det dér med at der er så mange voksne omkring ham. Han er generelt ikke helt god til for mange mennesker. Han bliver så voldsom og så højlydt. Så hvor hyggelig julen end har været, så var det et glædeligt gensyn med min lille hybel i Vanløse, da vi kom hjem den 27. 🙂

Noah fik en helvedes masse LEGO MINECRAFT i julegave – og så fik han en ny morgenkåbe og en pyjamas som nærmest har siddet fast på ham siden. Jo, bløde pakker kan faktisk være helt ok! Han fik også PS3 spil, film, dragefigurer og en masse andet som pt ligger og flyder på hans værelse. Han nyder virkelig roen herhjemme, og at han kan bruge alt det nye legetøj sammen med det han havde i forvejen. Han har jordens vildeste fantasi. Man leger ikke KUN med LEGO – der skal gerne drager, både, biler og måske også superhelte indover på samme tid 😉 Jeg konstaterede i hvert fald hurtigt, at den hovedrengøring der skulle gang i, ikke gjorde sig gældende på hans værelse. Han skal bare have lov til at rode helt vanvittigt. Støvet render jo ingen steder alligevel.

Selv fik jeg også fantastiske gaver. Jeg fik nogle rigtig fine Kähler Cono lysestager, sangfuglen Ruth, Bjørn Winblad lysestage, en ny stegepande, små skåle, keramik fra Bornholm, gavekort til Magasin, en toplækker ny vinterhue, neglelak, nogle flere lysestager, øreringe og armbånd og og og 😉 Måske er det næsten nemmere at dedikere et helt andet indlæg til alle de lækre ting jeg fik. Følte mig i hvert fald ekstremt begavet. Glemmer altid hvad jeg har ønsket mig, så er altid helt chokeret når jeg ser hvad jeg får. I år har jeg så heller ikke haft de store ønsker, så familien har været på overarbejde, men man må sige de har ramt helt rigtigt.

I dag var Noah og jeg et smut ude i sneen. Han skulle lege og få brændt lidt krudt af, og jeg skulle lege med mit nye kamera, som jeg har købt af Line Sofie (blogger www.miconfesion.dk) Det blev til nogle skønne billeder, og en dreng som  havde en fest. Det tog ellers en del tid (og et “Jeg har låst mig ude på toilettet og jeg kommer ALDRIG ud igen“-udbrud) at få ham overbevist om, at frisk luft ikke er farligt, og at vores Playstation også står der, når vi kommer ind igen. Og sørme så om ikke jeg havde ret, den stod jo samme sted som da vi gik ud. Og resten af eftermiddagen og aftenen blev brugt på, at introducere Noah til “Olsen Banden” hvilket blev taget mere end vel imod. Vi nåede de tre første film idag, og har allerede nu aftalt, at imorgen står på sofahygge og O-banden-marathon. 🙂 Skide godt!NOAH

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: Nyt vinterkluns - og så noget om at være sur på Black Friday.