Ekstra tip til min opskrift på cheesecake!

Jeg lavede i sidste weekend denne lækre cheesecake! Og selvom den smagte helt og aldeles fuldstændig vidunderligt, så vil jeg selv mene at jeg, som ikke er nogen umiddelbar hindbær-entusiast, kunne smage for lidt cheesecake og for meget coulis 🙂

Idag skulle jeg så hjem til min mor, og fejre hendes fødselsdag, og da hun var helt ellevild med sidste weekends cheesecake, så lavede jeg den selvfølgelig igen. Denne gang valgte jeg dog at si kernerne fra coulis’en, og spæde til med hele 4 blade husblas. Derefter hældte jeg den flydende saft over kagen, og resultatet blev dette:

1509024_10152170574291832_564688683_n
En lækker gelé på toppen, som gav den helt rigtige kontrast til kagen. Lavede en almindelig portion coulis som man så kunne spæde op med, hvis man da ville det. 🙂 (Og det var der en del der ville – for det smager unægteligt godt, og det er nok bare mig der er lidt sart!)

Jeg har altid gerne ville kunne lave lige netop denne form for cheesecaketopping, men har altid undgået husblas, da jeg på en eller anden måde havde fået ind i mit hoved, at det ikke var til at arbejde med. Det har jeg så erfaret at det er. Det kunne ikke være meget nemmere. Så det skal man ikke holde sig tilbage med. 😉
bloglovinhjerte mullef

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDERNE ER: