Et hej! fra den anden side

Dette bliver mit sidste indlæg

… Hvor jeg kan sige at jeg er mor til en 3 årig. For imorgen er det nemlig Skovbananens fødselsdag. Tænk at der for 4 år siden, stadig var fred og ro. For 4 år siden havde jeg endnu ikke oplevet hvad det vil sige at elske – for 4 år siden havde jeg endnu ikke oplevet hvor meget man kunne få lyst til at kyle sig selv, eller et andet lille menneske ud ad vinduet. (Her er det jo så godt jeg bor i stuen…. 😉).

Lille Store Noah Skovbanan Ullerbergsen – jeg elsker dig og nyder hvert sekund. Næsten. Du er sgu en lille lækker pomfrit-bandit.


Tillykke med din fødselsdag lige om lidt min prutmås!

7 kommentarer

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hej! fra den anden side