Min søn er så rocker-sej!

Det går bare SÅ godt!

Sutten er stadig long gone. Ja jeg fatter det ikke. For en uge siden var den limet fast til knægten og nu nævner han den slet ikke. Tror I lige han har et sæt stolte forældre!?

Han tissede i bukserne en enkelt gang igår aftes, og det tog han helt stille og roligt. Ellers har der ingen uheld været, så man må sige han er sej!

Dagen idag… Tjah, har været skæv i kalkfjerner. Random. Der er vidst gået forårsrengørings-kuller i den på arbejdet, så jeg lå på alle 4 på henholdsvis personaletoilet og kundetoilet. Men de skinner gør de – og jeg håber satme ikke at jeg møder ind til et trucker-besøg imorgen tidlig.

Og så går det pludselig op for mig at der kun er lidt over en uge til jeg skal til Nordjylland og besøge min søde farmor. Ih det bliver så godt med lidt fri og lidt kvali-tid med hende og Noah. Og om 2 uger går turen til Slagelse hvor jeg skal mødes med mine dejlige veninder.

Åh det er bare lækkert. Tror sgu det er vejret der gør at jeg tænker positivt – sådan en normal tirsdag går ellers primært med at surmule over at udsigten til weekend, ligger ubehageligt langt væk. Apropos weekend – så skal morpigen satme på Ice-Bar med naboen. SKØNT!

Og så har jeg iøvrigt haft en papegøje på hovedet idag. Ja for real!

….. Nu vil jeg svinge stængerne op, drikke en kop chai-the og se medical night. Optaget, så jeg kan spole forbi reklamerne.

1 kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søn er så rocker-sej!