Årh jeg savner ham!

Det dér med at være bare lidt klam.

Okay. Jeg tog altså på Strøget idag. Hvorfor? Absolut kun for at købe bland-selv slik. For 123 kroner. Bagefter tog jeg metroen hjem, men hoppede lige i Føtex for at købe en vandmelon. Bare sådan for at udligne. Nu spiser jeg takeout. Det er hvad mangel på Skovbanan gør ved mig.

Heldigvis har han lige ringet – og bestilt chokolade til han kommer hjem. Pis hvor jeg savner ham! Og han ringede med Facetime (hvilket vil sige vi kan se hinanden). Og Noah var så sød at vise mig frem for sin far, fars kæreste og bedstemor. Jeg har ingen makeup på og har sovet eftermiddagslur. Indtil for en time siden, så dér følte jeg mig da bare super smart. Nå, godt de ikke skal scores.

Nu vil jeg gå ombord i mit takeout, mit bland selv slik og lidt mere vandmelon. Og så skal der ses en masse dårligt tv, spilles lidt Sims (når mit barn ikke er her, må jeg jo få stillet mine mor-behov andre steder.)

Ha’ en skøn og dejlig aften!

5 kommentarer

 • Man skal da også have lov til at hygge sig engang imellem :)Især når det indeholder bland selv slik, vandmelon & takeout!www.itsmypassions.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har ret. Er totalt merlot-løs for tiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bilder også mig selv ind at det er totalt iorden at være klam 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du mangler merlot som prikken over i'et smukke. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Djudi

  det lyder da meget hyggeligt… Nogen gange har man også brug for sådan nogen dage 🙂 plej dig selv med masser af slik-æderi hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årh jeg savner ham!