Lidt mere om julegaver. Til sig selv.

Da mors hjerte knak, og Noahs hage blev fire sting rigere.

 Det har ellers været noget af en heftig fredag for os. Dagen startede ellers bare super godt, med Noah der kom med et guldkorn på vej i skole:

Mor, når jeg bliver stor vil jeg lære at drikke cola. For så kan jeg kigge forbi, og drikke en cola med dig, og så kan vi tale om livet og om hvad vi ellers går og laver.”

Elsker simpelthen de kommentarer der kommer af og til. Lige pt, er vi i den mere filosofiske ende af skalaen. Nå, jeg får ham afleveret på den fede måde, hvor han giver kæmpe krammere og vinker i vinduet, og så tager jeg hjem igen for at drikke en kop kaffe med Jon, inden turen går på arbejde. Det blev til halvanden time på arbejde – en dejlig halvanden time hvor lille Viggo lærte at sige Camilla da han sked igennem sin ble, og hvor han senere kaldte mig mormor. Så ringede Noahs skolelærer. Noah var faldet og havde slået sig – meget! Han havde fået en flænge i hagen, men hun havde meget svært ved at se hvor stor den var, fordi det blødte meget voldsomt. Så hun så helst at jeg tog ham på skadestuen. Så mig afsted mod skolen hvor Jon havde været så sød at tage en taxa for at møde mig, og så ellers ind på kontoret og hente min lille forslåede kriger. Det var et rigtig grimt og voldsomt syn at komme ind til. Han sad og var meget chokeret over det hele, og kunne ikke rigtig tale, fordi det gjorde ondt. Der var bare blod overalt på hans tøj (ok, overdrivelse, men der var virkelig meget, og der var ingen tvivl om at det havde været ret grimt).

På skadestuen fik Noah et lille plaster med bedøvelse på, imens vi sad i venteværelset. Det hjalp meget på humøret, og han fik rigtig gang i mundtøjet igen, og snakkede til højre og venstre. Men så blev han kaldt ind til sygeplejersken og lægen. Og herfra var det bare ikke så sjovt længere. Det var sjovt da det kildede at få vasket blodet væk, men smilet stivnede og blev erstattet af voldsom gråd og frygt i øjnene, da Noah så lægen med nål, tråd og saks. Har aldrig set ham SÅ ræd før, og det gjorde så forfærdelig ondt. Han var så bange, at han gik fuldstændig i panik, så det endte med at Jon måtte ligge på briksen med ham, imens jeg holdt hans ben, og sygeplejersken holdt hans hoved fast. Det var simpelthen så rædselsfuldt, og det føltes som et decideret overgreb, men der var bare ikke noget at gøre. Han vred sig rundt og sparkede, og fik også råbt et enkelt skældsord og skreget at han bare ville ha’ mig. Puha, hvor var det hårdt for os allesammen. Men lægen havde den mest rolige hånd jeg nogensinde har set – han har nok syet mange rædselslagne børn 🙂
Noah fik så lov at vælge et stykke legetøj. En eller anden vandsprøjte-tingest, som vi blev enige om kunne komme med i bad om 2 dage (for før må han ikke).

Da det så var overstået, var Noah glad igen. Men både mig og Jon mente, at reglen er, at når man får en flænge i hagen, så skal man ha’ en ting fra Fætter BR og bestemme aftensmaden. Vi tog hjemad igen, hvor vi på vejen besøgte skolen og fritten, så Noah kunne fortælle hvad der var sket på skadestuen, og vise sit sår frem. Og så tog vi ellers i Fætter BR, hvor der blev købt Minecraft legetøj for en halv månedsløn (ja man må jo kompensere for at ha’ fastholdt sit barn imens det blev syet i) og bagefter handlede vi ind til lasagne og pandekager. Nu er bedøvelsen aftaget igen, så Noah sprang lasagnen over og hoppede på pandekagerne i stedet.

Han er simpelthen så mega sej, min tapre store dreng. Og den her weekend skal klart bruges på, at forkæle ham og hygge om ham.

Nu må vi se, om der ligger en gave til mig på arbejdet mandag. Det kan jo være det også er gældende, når man har barn syg 😉

IMG_9615

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere om julegaver. Til sig selv.