Er det ok, hvis man er lidt hysterisk når:

Change of plans.

Som nogle vakse hoveder har set, var mit forrige indlæg ikke ligefrem super positivt. Hvilket så også var yderst svært at være, når nu det gik op for mig at min skoles mangelfulde informationer, faktisk gjorde at jeg ikke får min fulde HF til sommer, som det ellers var planen at jeg skulle ha’ haft. Det der med at glemme at informere om en deadline til tilmelding af hold, det er bare ikke super fedt gjort, og da jeg kontaktede dem, var der selvfølgelig ikke noget de kunne stille op. Så nu har jeg måtte ændre i mine fag, sådan at jeg kan søge ind på flere uddannelser alligevel, selvom jeg må gå den tunge gang som KVOTE2’er endnu et år. Det er faktisk rigtig frustrerende når der bliver lavet om i ens planer, uden man selv kan være herre over det!

Nå, men udover det har jeg sørget for at mine nye hold endnu engang bliver på fjernundervisning, og nu er min kontrakt i vuggeren så forlænget frem til april, sådan at jeg kan sniffe flere små babyhoveder og tjene nogle penge, alt i mens jeg hader min skole og frygter en sommer med endnu et koldt afslag. (Nu vil jeg jo sådan set gerne i gang med en uddannelse!) Men at kunne blive i vuggestuen fast i længere tid, det hjælper virkelig. For hold nu op jeg elsker de unger, og det er så dejligt at have noget at stå op til, udover afleveringer der skal laves.

Det hele er lidt presset lige nu. De sidste afleveringer er klaret, og der bliver ingen lektier før januar, men det betyder samtidig at alle eksaminerne bliver skudt igang. Og jeg har tre i vente. Så det kan godt ske, at her bliver stille i noget tid. Selvom jeg nu ikke rigtig kan bruge mine fag til noget (tak skole) så forventer jeg altid alverden af mig selv, og stresser over det hele selvom det er fag jeg ikke har problemer i.

I det mindste er der kun en uge til hele hulen er klistret ind i julepynt. Det er da skønt!kommentar

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det ok, hvis man er lidt hysterisk når: