Okay, det har jeg måske lidt glemt.

Bloggen lukker og slukker.

Ja bum bum. Har egentlig ikke lyst til at lukke Mullefilumsen ned, men det er desværre sådan at jeg føler mig enormt begrænset i mine skriverier. Ikke så meget fordi min familie og venner kan følge med, men fordi der er ting jeg har brug for at skrive om som på en eller anden måde pisser folk i mit liv af. Og når jeg bliver begrænset i mine skriverier, ja så bliver det noget halvhjertet pis og aldrig rigtig godt.

Jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at stoppe med at blogge, men jeg må lukke ned for MulleF og åbne noget nyt og mere privat. Jeg har endnu ikke fundet på hverken navn eller noget som helst andet, og det vil jo sjovt nok ikke blive skrevet herinde, idet idéen jo ligesom er at jeg igen skal ha’ lov at udfolde mig på min egen lille legeplads uden at der sidder emsige røvskøger rundt omkring og piver.

Men til jer der ikke kender mig privat, hvis I vil med over på min nye legeplads når jeg engang har fundet på navn – så må I endelig smide en mail på musselingo@hotmail.com

Jeg har været super glad for alle de mennesker der har kigget forbi, men især har jeg jo været glad for de af jer der har fulgt mig hele vejen. Og jeg HÅBER virkelig at I vil kigge med fremover selvom min blog har været mere død end en kremeret. Det skal nok komme til at ændre sig når jeg får mulighed for at udfolde mig lidt mere uden der kommer noget drama ud af det.

TAK for nu, jeg håber vi ses igen snart 🙂

   

3 kommentarer

 • Lærke

  Hey, jeg kommer til at savne at følge med, men så må vi jo bare gøre noget mere ud af at ses i virkeligheden 🙂

  Ser frem til på søndag 🙂 Og god fornøjelse med din nye blog, når den kommer op at køre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,

  DU burde være ligeglad med hvad andre synes 🙂

  Kh
  http://www.lesoe.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mullefilumsen

   Hej Lena 🙂

   I bund og grund ja, men jeg synes nu heller ikke at jeg kan skrive alt jeg har på hjerte når stort set alle jeg kender, følger med. Eller dvs. jeg har ikke lyst til at skrive alt jeg har lyst til når jeg ved de lurer 😉 Den nye blog kan kun blive sjovere når jeg ikke skal tænke over den slags længere.

   kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okay, det har jeg måske lidt glemt.