Blog-blokade.

Jeg vil så gerne skrive, men aner ikke hvad jeg skal skrive. Føler jeg har haft en masse ting at skrive om hele dagen. Men nu er jeg træt og Alphabeat dræber min aften, når de står dér og siger underlige lyde på DR1. Jeg kan bare ikke arbejde med dem. For filan altså. Sådan nogle små dansemus-agtige væsener der bare burde nøjes med at dyrke deres hobby indenfor hjemmets 4 vægge. Ikke mit hjem en fredelig fredag aften, men deres eget hjem.

Og hvad sker der lige for X-factor finalen, nu vi alligevel er igang? En ven på facebook skrev, at hvis det er de 3 bedste danske talenter, mon ikke det så er på tide at trække stikket og lukke for X-factor?! Jeg siger det bare. Det lyder kraftpetervælte og edderspangbankme bedre når jeg står og synger imens jeg vasker op.

Det har været en dejlig dag. Vejret har jo sørget for at humøret steg en tand, Jon har bragt et smil på mine læber sådan ca en milliard gange. (Nåårh)

Og undskyld, lige for at afbryde mig selv i min kærestesnak, sagde Lise Rønne lige at MEDINA også kommer på scenen? Ej ved I nu hvad. Tror jeg må ud og lave trøste pandekager med is.

Nå, men der røg den blokade. Kan I sove godt. I Medinas ånd vil jeg gerne sige godnat LOVERS?

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg