Ekstra tip til min opskrift på cheesecake!

Bare sådan et lille “pip” herfra.

Det er godt nok ikke meget jeg får skrevet lige pt. Bruger de fleste aftener på at være viklet ind i min kæreste og se “Modern Family” – sådan er det bare af og til. Der er ikke det store overskud til hverken skrivning, bagning, madlavning, noget som helst-ning. Så jeg er her stadig, bare i en temmelig slatten version for tiden 🙂

Men siden sidst har jeg (som mine facebook’ere nok har set) bestilt rejse til Tyrkiet! Om 119 dage letter flyet fra lille Danmark, og så drager jeg afsted sammen med Noah og Jon! For første gang i otte år, skal min røv placeres i et fly, (den er blevet lidt større siden sidst, røven altså, så jeg er spændt hvor hvor meget vacuum jeg får dannet i smalt flysæde.) og for første gang skal jeg ud at rejse med Noah, og ja altså også Jon 🙂 Glæder mig så sindsygt meget!

Ellers er der ikke sket så meget, udover en stjålet cykel (hvem helvede stjæler dog en cykel med et barnesæde – jeg mener, én ting er at være en lorteskøge og stjæle – en anden ting er at være en lorteskøge og stjæle en cykel med barnesæde. Ja man kan jo håbe bremsen svigter!) og så har jeg fået nye briller. Valgte i onsdags at få foretaget en synsprøve fordi jeg følte mig lidt sløret. Og det var jeg så også, og har idag hentet mine nye briller fra Cheap Monday, hos Louis Nielsen. ELSKER dem simpelthen. Synes selv jeg er forholdsvist nuttemutti (Noahs ord) med briller, så det er sgu ok at være sådan lidt småblind 🙂

DSC_0129-002 bloglovinhjerte mullef

6 kommentarer

 • YASECI

  Fin blog. 🙂 Følger med fra nu af 🙂

  – Yasemin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Rode

  Hvor lækkert at kunne se frem til ferie!
  Og så er du jo hammerlækker med de briller! Hot mommy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MulleF

   JA helt vildt. Havde godt nok drømt lidt om Grækenland, men det hotel vi fandt i Tyrkiet trumfede bare alt andet. Så Grækenland må vente 😉
   Og tak søde – synes også selv de klæder mig rigtig godt. 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er MEGA pæn med de briller der! 🙂
  Og nogle gange har man bare brug for at være slatten, det er helt ok.. Bloggen løber jo ingen steder…

  – Smil fra Pigepaatvaers

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MulleF

   Tak for det 🙂 Er også helt vildt glad for dem!
   Og du har helt ret – det virker af og til bare så tåbeligt at ha’ en blog hvis man knap bruger den, men jeg plejer jo at komme fint efter det 😉

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ekstra tip til min opskrift på cheesecake!