hej hej!

Bare lidt om ingenting

Så er vi landet i Vanløse. Der er nu noget over at komme hjem til sit eget. Vi har nydt dagen i selskab med en god veninde – én jeg desværre ser for sjældent. Så hende sidst da hun lige havde opdaget hun var gravid. I dag havde hun en skøn 6 uger gammel dreng med. (Der kan man vidst tale om at ses bare alt alt for lidt!)

Noah har taget lidt for godt ved lære af sin onkel. I ved, sådan en lad 16-årig provokerende ung fyr (Ja ja lillebror, du ved jeg elsker dig alligevel…) som svarer igen og griner én lige op i ansigtet. HVER fucking evig eneste gang man irettesætter ham. Og så har han også lært at sige: ”Onkel er Gud!” konstance. Det giver sådan en fed følelse når han råber det udover Sallingvej bag cyklen.

Men vi er hjemme. Og alt er ved det gamle. Jeg er dum og jeg er grim – og han elsker mig. Sådan er det nok bare at være 4.  Det er svært at finde en grimasse der kan passe.

Og så er det lækkert i øvrigt, at komme hjem til en postkasse med hele 2 pakkesedler. Et par briller (uden styrke, men de var så fede… I know) og en pakke til Noah fra sin bedstemor i Jylland. Ej men det er sgu lidt hyggeligt sådan at få lidt kærligheden fra den anden side – så i morgen skal han ha’ pakken. Så kan vi også få lidt hyggetid ud af det.

Ellers er der ikke sket det store. Jeg er bare SKOLEKLAR så det står ud i lårtykke stråler. Har købt en Fjällraven og alskens udstyr i form af blyanter, viskelæder, blyantspidser og andet grej. Åh det bliver godt gør det ja! Ferie? Nej nu må jeg le. Vi vil i skole!

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hej hej!