Undskyld - vi samler på dyrekort.

Bare lidt blandede tanker – mest om ingenting.

Sidder i køkkenet og nyder solens stråler indad vinduet, imens jeg bæller min morgenkaffe. Det er sådan lidt blevet mit spot herude – Jon på altanen med morgensmøgen, mig i køkkenet med kaffen og macbook’en og Noah på værelset med sin morgenmad og sin iPad. Det er her vi vågner op stille og roligt de fleste dage (når vi altså ikke stopper os selv i vores asociale adfærd, og sætter os i stuen sammen og spiser morgenmad).

Idag skal Noah hjem til sin far, for første gang i laaaaang tid. Han har glædet sig så meget, men det er også lidt svært. Maven gør lidt ondt, men heldigvis på den der gode måde, som når der skal ske noget spændende og lidt ukendt. Han har sat timeren på sin iPad, så den ringer når vi skal køre mod Odense. Det hjælper ham helt vildt, at kunne holde øje med tiden selv, så han ikke hele tiden spørger hvornår vi skal køre. (Og samtidig når vi ikke at blive træt af spørgsmålet. Win-win)

Det er første weekend i lang tid, hvor Noah ikke er her, så man skulle tro vi havde overdådige planer, nu hvor vi rigtig kan dyrke vores forhold. Men altså, efter at have købt en rejse og efter at jeg har gjort min altan toptunet til sommeren, så er der altså bare ikke ret mange penge tilbage til at gøre noget helt særligt. Vi skal vaske tøj. Jeg skal læse til eksamen og Jon skal lave opgaver til uni. Vi skal nok lige forbi svigermor og drikke en kop kaffe. Måske, hvis vejret imorgen tillader det, går vi hånd i hånd i Zoo og nyder, at det bare er i vores tempo det hele. Og så er weekenden ligesom slut igen.

Om halvanden uge går eksamenerne igang. Mine kommer med en uges mellemrum, så jeg kan gå på sommerferie fra alt der hedder skole og lektier, allerede den 4. juni kl 9:30. Ok, så er der jo arbejdet, men et liv kun med arbejde er nærmest en ferie for mig. Det der med at arbejde 30 timer plus det løse, for så at komme hjem og være mor et par timer, for så at læse lektier og gå i seng, det giver altså nogle grimme bumser og en voldsom stressfølelse i kroppen. Idag er jeg f.eks. vågnet op med en vulkan i udbrud på hagen. Hold nu op, det føles som om hele mit ansigt er hævet. Lorte bums. Så ja, det bliver så lækkert at være skolefri resten af tiden i vuggestuen. Så jeg rigtig kan slappe af derhjemme, og være helt frisk og klar til leg i vuggestuen. Og så det ikke ligner, at jeg er en teenager i højsæsonen.

Ps: se lige min altan:

11196308_10153157481091832_9141311235782888750_nkommentar

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld - vi samler på dyrekort.