Der er i grunden ret mange huller i mit gulv...

Bare lidt bla, bla, bla.

Her er jeg gået fuldstændig neden om og hjem med den mest forpulede mandeinfluenza ever! Har virkelig følt mig døden nær det sidste døgns tid, og jeg har ligget i dvale nærmest konstant siden i går aftes, kun afbrudt af at skulle lave mad og hygge med Noah. Han er heldigvis sød og omsorgsfuld når det kommer til det. Han mente nu nok at han kunne lave aftensmad selv, men da han kom ind i stuen med pebernødder, digestive og vingummibamser måtte jeg altså lige sætte en grænse – selvom tanken jo var super sød 🙂

I lørdags kom jeg i byen. Det var super tiltrængt på alle måder og det gav lige et pusterum hvor jeg ikke tænkte så meget på det der med at være single og hvor jeg kunne gøre lige som det passede mig. Dagen efter var der ingen moralske tømmermænd, kun gode, gamle og ondskabsfulde jeg-brækker-mig-tømmermænd. (Og det gjorde jeg!) Der kom Noah med cola og chips til mig – og bad mig lige for god ordens skyld om, ikke at drikke så meget øl en anden gang. Funny-ha-ha.

Men udover sygdom og sleske tømmermænd (som heldigvis er ovre), så har jeg det nogenlunde. Det går fremad og det er så dejligt. Jeg har endda tabt mig over 5 kg. siden nytår. Det er så også kun 3. gang jeg forsøger at smide “hvalpe”fedtet, men en eller anden dag må det da lykkes. Håber jeg kan holde motivationen denne gang.  Man bliver bare så træt af at ha’ en mave der ligner en oldemorrøv (og her er jeg nok ond ved ældre mennesker, for deres bagdele er sgu alligevel nok kønnere end det hængebugsvin, der har sat sig fast på min mave). Jeg har lånt mine forældres Wii og anskaffet mig Wii fit plus. Det kan jeg SÅ meget anbefale til dem der ikke har tid, lyst eller mulighed for at komme i fitnesscenter. Det giver jo ikke helt det samme, men det er da alligevel funktionelt – måske især for dem der, ligesom jeg, ikke får rørt sig særlig meget ellers.

Så alt i alt så går det nogenlunde. Det ska nok gå alt sammen.

2 kommentarer

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er i grunden ret mange huller i mit gulv...