Har det lågsus

BANG

… Så lå jeg dér. I sofaen – med indtørret savl i mundvigen. Hold da lige Grev Ingolf, hvor er jeg kvæstet. Det er hårdere end man tror, sådan at sidde på sin flade i 7 timer, og lytte til lyden af kridt mod tavle.

Idag har jeg, udover at ha’ 3 timers samfundsfag omhandlende enevælde, grundloven og revolutioner, brugt 4 stive timer på at analysere en novelle. 4 timer. Til sidst havde vi analyseret os så langt ud, at selve handlingen forsvandt. Havde helt glemt hvor mange ting man kan hive ud af selv den mindste tekst.

Så jeg nåede lige at lave mad (som jeg var den eneste der gad spise, for Noah gad fanme ikke – han ville ha’ noget andet!) og vaske op – så blev jeg fanget mellem sofa og dyne. Sådan en form for halv vågen tilstand, men så alligevel ikke vågen overhovedet. Jeg er færdig! Så det er jo ikke helt dårligt at der er skemafri dag imorgen. (Det syntes jeg det var imorges – vil jo i skole! Men nu kan jeg ligesom godt se, at det gamle liv her, trænger til at få smurt de gigtplagede lemmer)

Idag har jeg iøvrigt spist salat. Og med al den renden på trapper til 4. sal, så må jeg nok indrømme at jeg føler jeg har fortjent noget til at holde på formen. (Her tænker jeg kage…)

Så imorgen, der flader vi ud. Det håber jeg Noah er med på.

1 kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har det lågsus