Dimission anno 2012.

Altså hvad pokker sker der?

Det ender kraftsparkme med at jeg får flettet flere bandeord ind i én sætning, end Bitterfissen! Hvorfor? Fordi min arbejdsplads åbenbart er lidt for gode til at snakke grimt om folk.

Og ja ja,  det har jeg da vidst længe – sladder og bagtaleri er jo normen i sådan én stor glad familie……. Åbenbart! Hvornår bliver voksne mennesker voksne?

Jeg skal da lige love for at man bliver fodret med totalt ufede informationer, når man vender tilbage fra ferie. Og så er der måske nogen (min mor) der siger: “Skulle du ikke tage at passe på hvad du skriver på nettet?”. Næh. Jeg har lagt min opsigelse, så hvis der er nogen fra min arbejdsplads der læser med, kan de da bare spørge. Hvad har jeg at miste? Det er ikke mig der har snakket grimt om mig foran en masse andre. Jeg snakker generelt pænt – om mig selv.

Ej, jeg synes bare det er så åndssvagt. Det er jo ikke kun den her arbejdsplads hvor man fodres med sladder og bagtaleri – det sker bare alt for mange steder.

Og nu er det jo ikke fordi jeg er perfekt. Men hvor ville jeg ønske at folk ville komme til mig, hvis der var et problem. Det værste er bare, synes jeg, at det er de færreste dernede der kan tillade sig at påtale andres arbejdsindsats, ikke før de ser på hvad pokker de egentlig selv går og (ikke) laver.

Hvor er det bare kikset! ØV.  22 arbejdsdage tilbage – så råber jeg satanedeme pik og skrider!

6 kommentarer

 • […] med favoritkollegaen, dejligt vejr og respons på mit vredesudbrud på facebook forleden. (Skrev HER at der er sladder på jobbet,  det samme gjorde jeg på facebook) Min chef havde simpelthen fået […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Jeg stemmer også for, at du fører “Pik-ideen” ud i livet.

  Jeg følger btw via bloglovin’ nu! Go go go Mullefilumsen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mullefilumsen

   Jeg må se om ikke jeg kan snige lidt pik ind i dagens anledning så 😀
   Og dejligt – jeg håber jeg snart kan heppe på dig herinde også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mullefilumsen

  Jeg skal prøve at se om ikke jeg kan lave en lille dokumentar på min sidste dag. Kunne faktisk være sjovt. Stå ude og hviske på lokummet i løbet af dagen og så ellers bare råbe “PIIIIIIIIIIIIK på Statoil” i udgangen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Jul

   JA JA JA for fanden – en dokumentar, mindre kan ikke gøre det! Åh nej, jeg griner allerede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jul

  PLEEEEEEEEASE upload videoen fra den dag herinde – ja for du er velsagtens en af de få rå, der rent faktisk ville råbe “PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK”, og skride! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dimission anno 2012.