Ja vi lever!

200.

Så er det 200 indlæg siden min blog kom til verden. Utroligt så meget der er skrevet på så kort tid – og utroligt så meget af det der er fuldstændig ligegyldigt for menneskeheden. Og alligevel sidder der søde mennesker og følger med 🙂 TAK!
Idag står den på rendyrket ingenting i hjemmet. Engelsklærer er rejst til sydens sol, så timerne idag var aflyst. Så vi har ikke præsteret det store – højst at være ude med skraldespanden og så er der blevet vasket lidt op. (Og det gælder selvfølgelig ikke Noah, han har bare spillet computer og øvet sig i at slappe af på sofaen).

I dag kommer kæresten forbi med et nyt fjernsyn til mig – det bliver sgu lækkert. Så ryger det ene ind på Noahs værelse så han kan se sine film derinde. Indtil videre har han brugt min computer til det formål, og det har da været træls for både ham og mig. Lille skærm for ham, mangel på skærm for mig. Så nu får han fladskærms-tv, og jeg kan beholde min dyrepare computer.

Ellers er der ikke det store – her sker ikke specielt meget så det er ikke fordi min blog ligefrem vælter i action lige pt. 😉

 

2 kommentarer

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja vi lever!