Velkommen indenfor.

17 perfekte overspringshandlinger til når du skriver opgave

Med en eksamensopgave der skal afleveres sådan ca. lige om hjørnet, synes jeg lige jeg vil give et bud på, hvilke gode overspringshandlinger der er at gribe fat i:

1: Se et afsnit mere af din yndlingsserie. Altså bare et enkelt afsnit mere. Okay, du ser resten af sæsonen færdig, og starter derefter på en ny serie.

2: Du kan gøre hovedrent. Ja, det er nødvendigt nu – nej, det kan absolut ikke vente. Du skal måske også lige overveje en total ommøblering, for det har stuen trængt til længe. I hvert fald i de sidste fem minutter.

3: Tag en god snak med dig selv. Vi har brug for en god snak lige nu og her, med os selv. Det er vigtigere end enhver opgave!

4: Skriv en indkøbsliste og smut ud for at handle. Det er jo vigtigt at køleskabet er fyldt op. Lige nu.

5: Tag et langt bad. Meget langt. Og brug så et par timer på at søge efter pæne frisure på Youtube. Det er nu eller aldrig, hvis du skal lære at lave en fransk fletning.

6: Tjek din Instagram og din Facebook mindst hvert 10. minut. Jeg lyver ikke når jeg siger, at alle de vigtigste opdateringer bliver skrevet, i det sekund du skal til at skrive opgave. Og så skal du jo også samle inspiration til ommøbleringen af stuen, og hvor gør man det – Instagram!

7: Smut en tur i fitness. Der er intet mere motiverende end det kedelige alternativ: at skrive opgave. Den kan jo i øvrigt heller ikke skrives ordentligt, når man sidder dér og er lidt fedladen.

8: Tag opvasken. Du ved udmærket godt, at du ikke kan fokusere på dine skriverier, så længe køkkenet roder.

9: Vand dine blomster, og tag så lige en snak med dem. Er det ikke noget med, at der er evidens for, at blomster og planter gerne vil snakke? Og så venter du bare på, at planten svarer igen. Tag også nogle gode billeder af din Pilea, og smid det på instagram. #anonymeplantesamlere.

10: Tag billeder af dit hjem. Eller gerne bare bits and pieces. Folk skulle jo nødigt se alt det uperfekte. Opstil gerne dine planter eller dit nips på dit fine trægulv, stil dig op på en stol og tag så de perfekte billeder ovenfra – det skaber et rustikt look. Så kan du jo også bruge tiden på at rydde op igen bagefter. Perfekt.

11: Er kaktusser moderne nu? Jamen så må du ud at købe én. Det kan selvfølgelig ikke vente, for der mangler jo en fin sukkulent, lige dér foran dit ansigt. Det er distraherende. Og så kan man jo ikke skrive opgave.

12: Tag billeder af din nye kaktus. Det skal dokumenteres.

13: Lav en kop kaffe. Nej, en kande. Det er lige meget om du har lyst. Det handler om at du kommer væk fra din opgave, og laver noget andet.

14: Nu er tiden kommet til, at du ringer til alle i familien. Vær det gode barn, barnebarn (eller oldebarn) og få lige vendt verdenssituationen med alle familiemedlemmer. De har jo brug for at høre fra dig, ikke?

15: Vask tøj. For hvorfor i grunden ikke? Du har jo taget verdens længste bad, brugt timer på at scanne Youtube for fletninger (det lykkedes ikke, og du har lavet en knold i stedet. Latterlige franske fletninger!). Det manglede da bare, at alt tøjet også er rent.

16: Lav en video til Youtube med hvordan du laver den perfekte knold. Det har verden brug for at vide – der kan aldrig blive lavet nok videoer om det, og din knold er jo også bare lidt bedre end alle de andres.

17: Tag en lur. Al den rengøring, ommøblering, træning og fotodokumentation for samtlige, har selvfølgelig været hårdt.

P3280113

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen indenfor.