Sikken en skøn og berigende juleaften. Noah var vågen til midnat og var SÅ glad hele aftenen! Der blev discodanset om juletræet og der var så mange gaver at de ikke kunne være under juletræet.

Noah fik en riffel, en masse dinosaurer, cars 2 legetøj + lego, puslespil, spil, vendespil, film og sikkert også en masse andet jeg har glemt! Han var ikke til at skyde igennem – men han skød da os andre med sin nye fine riffel. Sagde “DU er en kujon og du skal DØØØØ!“. Ind i mellem var han så venlig at spørge om man var klar til at dø.

Så ringede hans far også til ham – lavede et video opkald så Noah så familien i Esbjerg. Det var så hyggeligt at se Noah lave sjov med sin lillesøster og hun så sad og grinede i den anden ende 🙂

Og så blev der set Løvernes Konge inde på værelset imens han legede – og indtil vi faldt i søvn hånd i hånd efter en skøn juleaften med lækker mad, gode, gaver og dejligt selskab 🙂

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg